Termeni si conditii de utilizare site

1. Acceptul conditiilor de folosire

Utilizarea site-ului adinabranici.ro este gratuita, cu conditia respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Prin accesarea site-ului adinabranici.ro si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

adinabranici.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferite, sau poate suspenda functionarea acestuia, cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a adinabranici.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site, va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.

adinabranici.ro isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale siteului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a adinabranici.ro
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a adinabranici.ro iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de adinabranici.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de adinabranici.ro, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii siteului adinabranici.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la adinabranici.ro, ne rezervam dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

3. Dreptul la comentarii

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog dand dovada de respect chiar si in exprimarea unei opinii diferite fata de cea emisa pe blog sau fata de alti utilizatori. Comentariile judicioase, cu limbaj inadecvat vor fi sterse.

4. Neangajarea raspunderii

  1. adinabranici.ro este un site cu scopul de a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori, Administratorul va încerca corectarea acestora. Cu toate acestea, Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţia de pe acest site.

Informaţia oferită:

  • este exclusiv de natură generală şi nu se raportează la cazuri particulare;
  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
  • poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora Administratorul nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

5. Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Ce, cum si in ce scop aflati din pagina Politica de confidentialitate. Aveti la dispozitie si Politica Cookies.

Pentru utilizarea acestui blog este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate atat in pagina Termeni si Conditii, cat si in Politica de confidentialitate si Politica Cookies.